Over Arseus

"A smile is a curve that sets everything straight" - Phyllis Diller

Eén lach, dat is alles wat er nodig is om mensen te verbinden. Want de kracht ervan is ontwapenend, oprecht en maakt elke dag een beetje beter. Wij geloven in de kracht, het enthousiasme en het positieve gevoel van een lach. Daarom beginnen wij elke dag met een glimlach. Dit is onze manier om ervoor te zorgen dat onze klanten alle aandacht, support en begrip ontvangen die ze verdienen.

Ons doel is om van tandarts tot patiënt te zorgen voor een stralende glimlach.

Ons enthousiasme gecombineerd met meer dan 80 jaar expertise helpt Arseus Dental om professionals in de tandheelkunde het maximale uit hun praktijk te laten halen. Door mee te denken met onze klanten en hen persoonlijk advies te geven op het gebied van o.a. apparatuur en praktijkinrichting én hen te ondersteunen bij aanverwante behoeftes, kunnen wij met trots zeggen dat we inmiddels een gewaardeerd specialist zijn. Wij bieden solide oplossingen die bijdragen aan de verhoging van de efficiëntie en kwaliteit en vermindering van de complexiteit en kosten binnen tandheelkundige praktijken. Hierdoor kunnen onze klanten zich volledig focussen op hun patiënten.

Wij zijn trots op het feit dat al onze mensen samen werken aan een organisatie waar enthousiasme en persoonlijke service de speerpunten zijn van alles wat we dagelijks doen. Met de lach als verbindende factor zetten wij onze jarenlange relatie met alle authentieke topmerken in om onze klanten het best mogelijke portfolio te kunnen blijven bieden. Wij rusten niet tot we voor al onze klanten een bijdrage hebben kunnen leveren aan een succesvolle en sfeervolle onderneming.

Begin de dag met een lach en u zult zien dat alles mogelijk is.

Over Arseus

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn voor iedereen binnen Arseus Dental richtinggevend. Voor het eigen reflecteren en handelen, voor het denken en doen.

ENTHOUSIAST: Wij lopen altijd binnen met een glimlach.

ATTENT: Wij zijn voorbereid en denken vooruit voor onze klanten en collega's.

OPRECHT: Wij zeggen eerlijk waar het op staat en doen altijd wat we beloven.

SAMEN: Wij geloven dat je samen meer kunt bereiken dan alleen.

TROTS: Wij zijn trots op wat we vandaag gedaan hebben.