Dentastique - nu online!

Al het moois dat Arseus Dental te bieden heeft, dat is Dentastique! In één overzichtelijke uitgave vindt u hier oplossingen voor ieder equipmentvraagstuk voor de dentale praktijk. Denk hier aan de nieuwste behandeleenheden en röntgentoestellen, afgelopen maand gepresenteerd tijdens de IDS in Keulen. Maar ook specifieke configuraties voor de minder voorkomende praktijkinrichtingen komen uitgebreid aan bod. Meer op zoek naar digitale apparatuur? Ook voor bijv. digitale scanners en 3D printers is ruime aandacht. Bekijk  Dentastique dus snel via deze link

Met Dentastique biedt Arseus Dental meer dan een assortiment apparatuur. Wij adviseren u graag om samen tot de beste oplossing te komen voor uw praktijk en situatie, voor nu en de toekomst. Dit kan tevens door bijvoorbeeld het KEW dossier samen te stellen of andere technische ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Hét E-zine van Arseus Dental: Perfect Practice

Met gepaste trots presenteren wij ons eerste digitale magazine: Perfect Practice! In dit magazine worden iedere uitgave in kort en bondige artikelen, thema's uitgelicht die voor iedere praktijk actueel zijn. Het magazine is interactief, wat betekent dat hier naast artikelen ook bijvoorbeeld korte video's, polls en een quiz in verwerkt zijn. Perfect Practice is een ervaring die wij graag met u delen.   

In de eerste uitgave van Perfect Practice komt het thema praktijkinrichting aan bod en het belang van een goede balans tussen praktijk en patiëntenzorg. Belicht vanuit verschillende hoeken kan dit magazine een welkome inspiratiebron zijn. Lees het magazine hier: Perfect Practice 1

KaVo Estetica E70 - 2021 Edition

Praktisch comfort heeft een naam: Estetica E70 Vision. Deze ergonomisch ontworpen zwevende behandelstoel met een positie tot 900 mm hoogte biedt bijzonder veel bewegingsruimte voor de behandelaar. Daarbij geeft het touch-screen direct toegang tot alle belangrijke functies. Het hygiënecentrum met geïntegreerde en verwijderbare adapters voor instrumenten en afzuigleidingen zorgt voor automatische reiniging en desinfectie. Doordat de 2021 Edition extra scherp geprijsd is, heeft u nu een complete configuratie voor een uniek scherpe prijs! Voor meer informatie, zie de pdf.


De KaVo Estetica E70 2021 Edition is een complete uitvoering waarmee u direct aan de slag kunt. Inclusief operatielamp, voetpedaal en alle functionaliteiten is de Estetica E70 een betaalbare parel voor iedere praktijk. Dit aanbod is slechts tijdelijk, dus neem nu contact met ons op voor de exacte specificaties en voorwaarden.