Showroom uitverkoop 2019!

Wij maken ruimte voor de IDS noviteiten! Kom op donderdag 28 maart of vrijdag 29 maart naar onze showroom in Waalwijk en maak gebruik van hoge kortingen en doorlopende demo's op diverse apparatuur.

Tijdens de Showroom Uitverkoop op donderdag 28 maart van 13.00 uur tot 21.00 uur en van vrijdag 29 maart van 13.00 uur tot 20.00 uur bieden wij u de unieke kans demo- en showroommodellen tegen de meest aantrekkelijke prijzen aan te schaffen. Denk hierbij aan behandeleenheden, OPG's, autoclaven en zelfs aan meubilair!

Meldt u zich van tevoren aan via telefoonnummer 0416 675 000, dan ontvangt u ook nog eens een voucher t.w.v. € 250,- die u in kunt leveren b.a.v. een behandeleenheid, OPG, autoclaaf, PSP scanner of Trios!

Voor meer informatie, zie onze flyer: Showroom uitverkoop 2019.

KaVo OP 2D

De Orthopantograph™ OP 2D  omhelst het 50-jarige erfgoed van de legendarische productfamilie van het Finse Instrumentarium Dental.  De OP 2D gebruikt de nieuwste 2D-technologieën. Het fantastische robuuste ontwerp en de veelzijdigheid maakt dit toestel geschikt voor alle dentale professionals, nu en voor in de toekomst. Nu € 12.999,-!

De KaVo OP 2D, is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse patiëntenzorg. De KaVo OP 2D is een OPG toestel voorzien van de meest essentiele basisprogramma's en biedt een uitstekende beeldkwaliteit in combinatie met een eenvoudige bediening middels het  ClearTouch ™ bedieningspaneel. De KaVo OP 2D is ontworpen voor een snelle bediening en eenvoudige workflow waardoor een maximale efficiëntie kan worden bereikt. Met een korte belichtingstijd van 9 seconden voor een panoramische opname voor volwassen wordt de stralingsdosis voor de patiënt geminimaliseerd en de kans op bewegingsartefacten verminderd. Neem vandaag nog contact met ons op en maak gebruik van de unieke op=op promotie van € 12.999,-!

                                                                                                                                          


KaVo RELAXline

Hoe kan een KaVo-behandeleenheid nog comfortabeler worden voor de patiënt? Dankzij een bijzonder zachte bekleding die zich vormt naar de bouw van de patiënt, waardoor deze in de optimale positie ligt en de tandarts efficiënt kan werken, zelfs tijdens lange behandelingen. KaVo introduceert de nieuwe RELAXline met zachte bekleding voor de ESTETICA E70/E80 Vision, ESTETICA E50 Life en Primus 1058 Life. Een hoogwaardig traagschuim, bekleed met imitatieleer en verkrijgbaar in twee elegante kleuren, biedt een uitzonderlijke mate van comfort.

De nieuwe KaVo RELAXline Soft Upholstery is verkrijgbaar in twee elegante kleuren. De grafiet- en kasjmiertinten trekken meteen de aandacht en passen perfect in een moderne tandartspraktijk. Wanneer u verder kijkt, ziet u de fijne details: het nauwkeurige, hoogwaardige en met de hand afgewerkte designstiksel is genoeg bewijs voor het feit dat de nieuwe KaVo RELAXline met zachte bekleding exclusief met de hand wordt gemaakt in Duitsland. De zachte bekleding maakt van de hele behandeling een rustgevende, comfortabele ervaring. De hoogwaardige bekleding ziet eruit als en voelt aan als echt leer en wordt gebruikt voor zowel de behandelstoel als de werkstoeltjes. Ook is deze voorzien van gecertificeerde antimicrobiële bescherming volgens de EPA-regelgeving. Voor meer informatie klik op de link voor de brochure: KaVo RELAXline.