Trainingsgids 3Shape Academy Benelux 2019

Bij 3Shape investeert men voortdurend in inspiratie en vrijheid, gedreven door hun vooruitstrevende doel en visie. Hierbij hoort ook het creëren van de beste leeromgeving van de vele gebruikers van de 3Shape apparatuur, van beginners tot ervaren. In de Trainingsgids 3Shape Academy Benelux 2019 vindt u een volledig overzicht van alle trainingen die voor de Benelux beschikbaar zijn: Trainingsgids 3Shape

Uw 3Shape-oplossing is een product dat voortdurend wordt gebruikt en in ontwikkeling is. Aangezien het digitale ecosysteem verandert, is het absoluut noodzakelijk dat alle gebruikers toegang hebben tot het nieuwste innovaties en digitale oplossingen tijdens deze ontwikkeling. Via de 3Shape Academy brengen wij die kennis binnen handbereik. Van opfriscursus en tips en tricks cursussen die de vaardigheden verbeteren, tot introductie en geavanceerde workflows en innovatief ontwerp. De syllabus van 3Shape Benelux is ontworpen met uw groei in gedachten. 

KaVo OP 2D

De Orthopantograph™ OP 2D  omhelst het 50-jarige erfgoed van de legendarische productfamilie van het Finse Instrumentarium Dental.  De OP 2D gebruikt de nieuwste 2D-technologieën. Het fantastische robuuste ontwerp en de veelzijdigheid maakt dit toestel geschikt voor alle dentale professionals, nu en voor in de toekomst. Nu € 12.999,-!

De KaVo OP 2D, is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse patiëntenzorg. De KaVo OP 2D is een OPG toestel voorzien van de meest essentiele basisprogramma's en biedt een uitstekende beeldkwaliteit in combinatie met een eenvoudige bediening middels het  ClearTouch ™ bedieningspaneel. De KaVo OP 2D is ontworpen voor een snelle bediening en eenvoudige workflow waardoor een maximale efficiëntie kan worden bereikt. Met een korte belichtingstijd van 9 seconden voor een panoramische opname voor volwassen wordt de stralingsdosis voor de patiënt geminimaliseerd en de kans op bewegingsartefacten verminderd. Neem vandaag nog contact met ons op en maak gebruik van de unieke op=op promotie van € 12.999,-!

                                                                                                                                          


KaVo RELAXline

Hoe kan een KaVo-behandeleenheid nog comfortabeler worden voor de patiënt? Dankzij een bijzonder zachte bekleding die zich vormt naar de bouw van de patiënt, waardoor deze in de optimale positie ligt en de tandarts efficiënt kan werken, zelfs tijdens lange behandelingen. KaVo introduceert de nieuwe RELAXline met zachte bekleding voor de ESTETICA E70/E80 Vision, ESTETICA E50 Life en Primus 1058 Life. Een hoogwaardig traagschuim, bekleed met imitatieleer en verkrijgbaar in twee elegante kleuren, biedt een uitzonderlijke mate van comfort.

De nieuwe KaVo RELAXline Soft Upholstery is verkrijgbaar in twee elegante kleuren. De grafiet- en kasjmiertinten trekken meteen de aandacht en passen perfect in een moderne tandartspraktijk. Wanneer u verder kijkt, ziet u de fijne details: het nauwkeurige, hoogwaardige en met de hand afgewerkte designstiksel is genoeg bewijs voor het feit dat de nieuwe KaVo RELAXline met zachte bekleding exclusief met de hand wordt gemaakt in Duitsland. De zachte bekleding maakt van de hele behandeling een rustgevende, comfortabele ervaring. De hoogwaardige bekleding ziet eruit als en voelt aan als echt leer en wordt gebruikt voor zowel de behandelstoel als de werkstoeltjes. Ook is deze voorzien van gecertificeerde antimicrobiële bescherming volgens de EPA-regelgeving. Voor meer informatie klik op de link voor de brochure: KaVo RELAXline.