Equipment Aanbiedingen Najaar 2018

Nu het einde van het jaar nadert is het de perfecte tijd nog optimaal gebruik te maken van uw investeringsaftrek! In de nieuwste brochure van Arseus Dental vindt u een uitgebreid overzicht van scherpe aanbiedingen en inruildeals op diverse soorten equipment. Van behandeleenheden tot aan autoclaven en digitaal röntgensystemen adviseren wij u graag welke aanbieding voor u de beste oplossing is. 

Uw apparatuur en inrichting maken het u mogelijk om optimaal te presteren, voor uzelf maar ook voor uw patiënten. Daarom is het erg belangrijk dat deze zijn afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, aan alle kwaliteitseisen voldoen en u te allen tijde ondersteunen in uw werk. De producten en diensten van Arseus Dental zijn hier dan ook helemaal op toegespitst. Met ons brede en exclusieve productportfolio is er altijd een optie die bij u past en door onze jarenlange ervaring als specialist op het gebied van tandheelkundige equipment bieden wij u altijd een passend en persoonlijk advies. Voor de brochure met de Equipment Aanbiedingen Najaar 2018 klik hier: Equipment aanbiedingen najaar 2018 

Showroom uitverkoop!

Wij ruimen op! Kom langs in onze showroom en maak gebruik van de scherpste aanbiedingen op showroom- en uitlopende modellen. Slechts een beperkte tijd, beperkte voorraad, dus wees er snel bij.  

Naast de showroomuitverkoop vindt u ook de unieke KaVo Experience bij Arseus Dental in Waalwijk. In verschillende opstellingen kunt u zelf ervaren welke apparatuur voor uw situatie het beste is. Zelf een kijkje nemen in onze inspirerende showroom met diverse A-merken apparatuur? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak met één van onze specialisten in de showroom via 0416 67 50 00.

KaVo OP Pro Product van de Maand

De Orthopantograph™ OP Pro omhelst het 50-jarige erfgoed van de legendarische productfamilie van het Finse Instrumentarium Dental. Om dit te vieren heeft Dental Tribune dit geavanceerde röntgenapparaat uitgeroepen tot Product van de Maand! De OP Pro gebruikt de nieuwste 2D-technologieën en is te upgraden met 3D-functionaliteiten. Het fantastische robuuste ontwerp en de veelzijdigheid maakt dit toestel geschikt voor alle dentale professionals, nu en voor in de toekomst.

In het artikel van Dental Tribune wordt uitgebreid ingegaan op alle innovatieve functionaliteiten die de KaVo OP Pro biedt. Ook over hoe dit naadloos samengaat met de ondersteuning en het onderhoud die de fabrieksgetrainde röntgentechnici van Arseus Dental bieden, leest u alles terug via deze link: artikel Dental Tribune .