EMS No Pain Scaler for A-dec

EMS No Pain Scaler

Nu leverbaar op A-dec!

 

De EMS PIEZON® scaler biedt ongeëvenaarde ultrasone kwaliteit, nieuwe niveaus van beweeglijkheid, oscillatiesnelheden die de industrienormen opnieuw definiëren en nog veel meer; en dat alles met een minimaal invasief vermogen.

 

De kern van deze toonaangevende prestaties wordt gevormd door een ultramoderne piëzokeramische schijftechnologie die, in combinatie met de innovatieve PIEZON® NO PAIN module, betekent dat alle PIEZON® handstukken ongeëvenaarde niveaus van precisie en lineaire oscillatie kunnen leveren.

 

Het ergonomische ontwerp met een pengreep is een belangrijke factor in de geavanceerde mogelijkheden van het PIEZON® handstuk. Profiteer van de grotere manoeuvreerbaarheid en superieure toegang dankzij de lichtgewicht behuizing en slanke neuspunt.

 

De PIEZON® scaler is  ontwikkeld rond het concept van conservatieve behandeling en maximaal comfort voor de patiënt en heeft optioneel een ingebouwde LED-lamp van 5.000 Kelvin voor helder, natuurlijk daglicht.

Meer weten of geïnteresseerd in een bezoek aan onze showroom? Maak een afspraak met een van onze specialisten. Bel 088-0077 140 of mail info@arseus-dental.nl