NIEUWE A-DEC PLUS ZWEPEN

Nieuwe A-dec Plus Zwepen

A-dec Plus zwepen

 

Nieuw zwepen voor A-dec 300 & 400
A-dec heeft recent nieuwe zwepen ontwikkeld voor de A-dec 300 & A-dec 400 behandeleenheden. Deze nieuwe Plus zwepen hebben een aantal voordelen t.o.v. de standaard zwepen.

Meer positioneringsvrijheid
Deze A-dec Plus zwepen zijn vergelijkbaar met de zwepen van de A-dec 500 en zijn langer als de  zwepen die standaard op de A-dec 300 & A-dec 400 worden geleverd. Door de extra lengte hebt u nog veel meer vrijheid in het positioneren van de behandelunit t.o.v. de patiënt.  Zo hoeft u de behandelunit niet exact boven de patiënt te positioneren, maar kunt u de behandelunit ook naast de behandelstoel plaatsen in het geval u die liever niet boven de patiënt plaatst om bijvoorbeeld de patiënt niet het gevoel te geven ingesloten te worden of bij angstige patiënten.

Flexibel
De A-dec Flex zwepen zijn zeer doordacht gemaakt, niet te flexibel en niet te star en met een zijdelinkse beweging. Daarnaast is de spanning op de zwepen instelbaar. Dit maakt het werken aanzienlijk comfortabeler en vermeid polsklachten.

Hygiene
De A-dec Plus zwepen zijn glad,  eenvoudig van opbouw, demontabel en daardoor eenvoudig te reinigen.

Upgradeable
A-dec behandeleenheden staan bekend om hun enorme lange levensduur in vergelijk tot andere merken. Door het open platform design kunt u uw bestaande A-dec behandeleenheid tussentijds aanpassen aan nieuwe behoeften in uw praktijk of nieuwe technologieën. Daarom heeft A-dec een speciale upgrade kit gemaakt om uw bestaande zwepen te laten vervangen door deze nieuwe Plus zwepen of u kunt zelfs uw bestaande behandelunit met hangende slangen ombouwen naar een behandelunit met zwepen.

Meer weten of geïnteresseerd in een bezoek aan onze showroom? Maak een afspraak met een van onze specialisten. Bel 088-0077 140 of mail info@arseus-dental.nl