Futudent Remote Educatie-oplossingen

Futudent Remote Educatie-oplossingen

Scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen worstelen met de uitdaging om op afstand kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden. Futudent heeft hier met diverse camera-oplossingen zeer efficiënte tools voor.

Niet alleen voor tandheelkundig onderwijs, maar in feite toepasbaar op alle andere vergelijkbare omstandigheden. Futudent is een zeer veelzijdige oplossing in een tijd waarin alle facetten van online educatie tot het uiterste benut worden!

Leren hoe gecompliceerde mondgezondheidsproblemen en -situaties moeten worden aangepakt en aangepakt, is een uitdagende taak. Video's en stapsgewijze foto's zijn uitstekende educatieve hulpmiddelen om tandheelkundige procedures en technieken te visualiseren. Tijdens deze omstandigheden met het Coronavirus zullen fantoomkopprocedures de juiste oplossing zijn. Video's met persoonlijke inzichten van docent en concreet getoonde procedures behouden de aandacht en focus op het onderwerp. Echte video's vanuit het standpunt van de tandarts verklaren meer dan welke woorden dan ook. Ze kunnen zo vaak worden gedeeld en herhaald als nodig is.