TRIOS Inruilactie

TRIOS Inruilactie

Klaar voor de volgende digitale stap? Maak nu gebruik van de hoge inruilkorting en kies voor de TRIOS 3 of TRIOS 4 mondscanner!

Arseus Dental is een officieel door 3Shape aangestelde dealer voor TRIOS® systemen. Dit betekent dat Arseus Dental teamleden in verkoop, training en support door 3Shape worden opgeleid en ook direct toegang hebben tot de fabrikant met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en ondersteuning. 

De TRIOS 4 is de de krachtigste TRIOS scanner op dit moment beschikbaar en gaat u verder dan alleen digitaal scannen. Deze intra-orale digitale krachtpatser combineert de superieure scantechnologie met baanbrekende cariësdetectie technologie voor zowel oppervlakte als interproximaal cariës. Er is geen aanvullend apparatuur nodig. Naast de TRIOS 4 kunt u ook kiezen voor de TRIOS 3. Deze stelt u in staat om de betrokkenheid en patiëntervaring te verbeteren, de stoeltijd te reduceren en nieuwe behandelmogelijkheden te omarmen. De TRIOS 3 is een open en breed geïntegreerde oplossing die u onbeperkte productiemogelijkheden biedt voor een breed scala aan tandheelkundige indicaties en kostenbesparende workflows. Door middel van een reeks krachtige apps en continue software-upgrades, zorgt TRIOS ervoor dat uw praktijk op de eerste plaats blijft terwijl uw onderneming sterker wordt. Welke variant u ook kiest, met beide mondscanners heeft u een krachtige digitale oplossing in handen!